Fredag today x)

2008-10-03 - 16:33:51

Hejsan, Idag så hade vi matteprov, det gick nog sisådär. Vi hade även gympa idag, jag fick inte vara med för jag skulle göra idrottsprov som jag missade i tisdags efter som jag var sjuk. Så jag fick göra det istället. Jag segade extra mycket på provet för att få slippa gympan. Vi har gympa med 8A på fredagar. Efter gympan så gick jag SaraB och Tora till ringen. Vi gick endast in på H&M. Där provade Sara och Tora några kläder. Tora smällde igen dörren till provrummet och det bara regnade ner damm på oss. BLÄÄÄ, h&m affärerna borde vara renare, Tänkt på alla som är kännsliga mot damm! Och sen så la sara undan en jacka och jag köpte en ny maskara. Har ju tagit mammas men nu vill jag fan ha en egen. Ja efter det så åka jagr  hem.

Juste idag i skolan så fick jag ett sms under matten. Jag tog fram mobil sakta men säkert och kollade på smset. Jag sa till min lärare att jag behövde gå på toa. Så jag gick utt och läste smsete. På det smset ståg det Du.....jag ska ta ett rejält snack med dig!. Jag bha eh okej. Så efter lektionen så svarade jag Vem är du?
Dessa svarade hon då. Haha jag känner igen dessa heller. Så jag skickade du har nog skickat fel. Och tydligen så sökte hon någon som hete Celestie. Ah så kan det gå ibland då :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0